Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Loading in …3
×
1 of 18

NVM Lensink Gussinklo Makelaardij Presentatie

2

Share

Download to read offline

Lensink Gussinklo Makelaardij is als NVM makelaar helemaal thuis in de regio rond Dinxperlo, inclusief plaatsen als Breedenbroek, De Heurne, Sinderen en bijbehorende buitengebieden. Ook zijn we vaak te vinden in Ulft, Silvolde, Terborg en Varsseveld. Brede kennis van de regionale markt combineren we met jarenlange ervaring en vurig enthousiasme.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

NVM Lensink Gussinklo Makelaardij Presentatie

 1. 1. www.lensinkgussinklo.nl Wie zijn wij? Welke diensten bieden wij aan? Hoe verkopen wij uw woning? Wat zijn de volgende stappen? Inhoud Watkuntuverwachtenindeze presentatie?
 2. 2. WIEZIJNWIJ? Lensink Gussinklo Makelaardij is als NVM makelaar helemaal thuis in de regio rond Dinxperlo, inclusief plaatsen als Breedenbroek, De Heurne, Sinderen en bijbehorende buitengebieden. Ook zijn we vaak te vinden in Ulft, Silvolde, Terborg en Varsseveld. Brede kennis van de regionale markt combineren we met jarenlange ervaring en vurig enthousiasme. Erwin Lensink RMT makelaar/ taxateur Merlin ten Voert-Geven Commercieel medewerkster Karsten Gussinklo RMT/RT makelaar/taxateur Simone Boom Commercieel medewerkster Inge Bruijns Commercieel medewerkster ONS TEAM Suzanne Oevermans Commercieel medewerkster (op oproepbasis)
 3. 3. 4 www.lensinkgussinklo.nl Onzemakelaarszijngecertificeerdenaangeslotenbij: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT Taxatie management instituut TMI Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. NVM Kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs Stichting Vastgoedcert Valideert taxatierapporten Taxateurs Unie
 4. 4. 5 www.lensinkgussinklo.nl W A T K U N N E N W I J V O O R U B E T E K E N E N WELKEDIENSTEN BIEDENWIJAAN? VERKOOP/AANKOOP Wij verzorgen de verkoop of aankoop van uw object. TAXATIE Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij taxeren het voor u. VERHUUR/AANHUUR Wilt u een woning verhuren of aanhuren? Geen probleem! ADVIES Advies nodig over uw woning? Wij helpen u graag! (VIRTUELE) BEZICHTIGINGEN Wij maken gebruik van de nieuwste en bewezen verkooptechnieken. OVERIGE DIENSTEN Naast onze vaste diensten, bieden wij ook pakketten op maat aan. Wij zijn de specialist in de gemeentes Aalten en Oude IJsselstreek
 5. 5. 6 www.lensinkgussinklo.nl Hoeverkopenwijuwwoning? Wij onderscheiden ons door de persoonlijke en frisse aanpak Het opstellen van een verkoopplan om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren Verkoopplan Het aanbieden van uw woning op de markt Start verkoop(plan) Het opstellen van een voorlopig koopcontract Voorlopig KC Het inplannen en rondleiden van mensen die geïnteresseerd zijn in uw woning Bezichtigingen Inspectie woning, controle akte en begeleiden bij eigendomsoverdacht Notariële akte Onderhandelen om tot de beste prijs en voorwaarden te komen Onderhandeling
 6. 6. www.lensinkgussinklo.nl Wij hebben de makelaar als zeer kundig, vriendelijk en correct ervaren. Ook de service vonden we erg goed. Indien noodzakelijk kwam hij bij ons aan huis in plaats dat wij op kantoor moesten komen. De afhandeling van de akten en de afspraken met de notaris werd door ons ook als zeer positief ervaren. “Zonder in details te treden over de achtergrond heeft de makelaar werkelijk een meesterstuk neergezet in de communicatie tussen de diverse partijen. Met veel geduld, toewijding en altijd gefocust op het einddoel t.w. verkoop van het huis. Heel hartelijke dank hiervoor! Mocht u een betrouwbare en prettige makelaar in de omgeving van Dinxperlo/Aalten zoeken: ik kan Lensink Gussinklo van harte aanbevelen! “ Quote op 8,8 Gemiddeld Cijfer op Quote op
 7. 7. 8 www.lensinkgussinklo.nl Hetopstellenvaneenverkoopplan Het verkoopplan is een essentieel onderdeel voor de verkoop van uw woning. Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Wij stellen onszelf aan u voor en gaan met u in overleg wat wij voor u kunnen betekenen. Kennismaking en intake Uw woning opnemen en indicatie geven van de verwachte opbrengst met onderbouwing door relevante panden. Adviseren omtrent de vraagprijs en doelgroep bepaling. Opname woning en prijsadvies Uitleg over de presentatiemiddelen en gezamenlijk een keuze maken uit de vele mogelijkheden. Advisering over de verkoopstrategie. Plan van aanpak Schriftelijk vastleggen van het gekozen verkooptraject en de verkoopvoorwaarden. Verkoopplan
 8. 8. 9 www.lensinkgussinklo.nl LensinkGussinkloAanpak Een vaste aanpak boordevol extra’s voor de verkoop, on- & offline, van uw woning (DIGITALE) BROCHURES Samenstelling brochure met tekst en plattegrond, gedrukte brochures en digitale brochure. Presentatie op Bestaande uit plaatsing van 2D/3D plattegronden, 360 graden foto’s en een foto slidevideo voor één jaar. EN NOG VEEL MEER... Daarbij ontvangt u een vekoopbord, is er een uitwisseling met andere NVM makelaars, versturen wij een mailing en bieden wij u een vitrinepresentatie aan. Ook bieden wij diverse extra diensten aan, zoals collectief open huis, drone video en een betere vindbaarheid op Funda. WONINGDOSSIER Het samenstellen van een woningdossier. U krijgt hierbij ook toegang tot een digitaal klantendossier. ONLINE PLAATSING Presentatie van de woning op lensinkgussinklo.nl, Funda, Jaap en andere diverse websites. HOMESHOW Uw eigen website voor uw woning met uw eigen domeinnaam, zoals straatnaam32.nl Hogere ranking op SOCIAL MEDIA Zichtbaarheid van uw woning op social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram.
 9. 9. 10 Eeneigen‘woonpage’ Exclusief voor de regio Dinxperlo, De Heurne & Oude IJsselstreek WWW.UWSTRAAT42.NL UWEIGENWEBSITE UITGELICHT Iedere woning die wordt toegevoegd aan het aanbod van Lensink Gussinklo Makelaardij krijgt een eigen website. We hebben een exclusieve samenwerking met HomeShow. Elke woning krijgt een unieke domeinnaam op basis van www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is geschikt voor de promotie en communicatie van de woning. Lensink Gussinklo heeft een exclusief contract met HomeShow voor de regio Dinxperlo, De Heurne en Oude IJsselstreek en biedt hiermee een uniek presentatiemiddel. Alle beschikbare informatie van het object, inclusief grote foto’s, video’s, 3D presentaties etc worden geplaatst in de HomeShow.
 10. 10. 11 www.lensinkgussinklo.nl UWWONINGOVERAL ONLINEVINDBAAR Social media is niet meer weg te denken en zit daarom altijd standaard in ieder pakket. Via kanalen zoals Facebook, Twitter en Google Adwords kunnen wij uw huis gericht verkopen aan kopers die voldoen aan een gewenst profiel. Daarnaast zal uw woning perfect vindbaar zijn op websites zoals Funda, Jaap en onze eigen website. Desgewenst kunnen wij uw woning extra onder de aandacht brengen via een social media campagne. WIJ MAKEN OOK GEBRUIK VAN:
 11. 11. 12 www.lensinkgussinklo.nl WONINGFOTOGRAFIE Goede foto’s zijn essentieel voor een goede weergave van uw woning op Funda. Avondfoto’s, 360 graden foto’s dronefoto’s etc: alles is mogelijk! NEN 2580 MEETRAPPORT Een NEN 2580 meetrapport geeft exact inzicht in de vloeroppervlakte en inhoud van een gebouw of ruimte. Een NEN 2580 voorkomt discussie achteraf en bespaart u tijd en kosten. INMETEN OP LOCATIE Wanneer u een huis laat inmeten, ontvangt u van ons een meetrapport en de plattegronden in jpeg formaat. Eenfotozegtmeerdan1000woorden Hoge kwaliteit foto’s en nauwkeurige metingen INCLUSIEF ONBEPERKTE FOTOGRAFIE FLOORPLANNER PLATTEGROND 2D/3D Een plattegrond helpt de online kijker om de ruimtes in uw huis goed in te schatten en zich de woning eigen te maken. VIDEOTOUR Elke woning is anders. Daarom worden onze video’s altijd op maat gemaakt en geven onze video’s een perfect beeld van uw woning. 360° FOTOGRAFIE 360 graden foto’s zijn zeer overtuigend bij de verkoop van uw huis. De woning komt veel meer tot zijn recht met 360 foto’s dan gewone foto’s.
 12. 12. 13 www.lensinkgussinklo.nl LU X E B R O C H U R E EFFECTIEF VERKOOPMIDDEL TE KOOP Hoewel de wereld steeds digitaler wordt, is het (ver)kopen van een woning voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Voordat een woning wordt gekocht, wil de koper zich uitgebreid en goed oriënteren. Onze online tools helpen daar bij, maar de ervaring leert dat een uitgebreide en mooie brochure een effectief verkoopmiddel blijft. De brochure omvat glossy pagina's met informatie over de woning, zoals prijstelling, plattegronden per verdieping, vloeroppervlakte en foto's van alle ruimtes.
 13. 13. 14 ” P O P P E N H U I S P R E S E N TAT I E ” VISUAL3D Wees anders en laat je woning extra opvallen met onze 3D tour. Hiermee stijgen uw verkoopkansen aanzienlijk en trek je oprecht geïnteresseerde kopers aan voor jouw huis. Ga mee met de toekomst van online presentatie. Geef je potentiële kopers een unieke 3D rondleiding door jouw huis. Het huis wordt namelijk realistisch weergegeven en verhoudingen en afstanden worden duidelijk.
 14. 14. 15 www.lensinkgussinklo.nl DroneVideo Mooi en overzichtelijk beeld vanuit de lucht FRAAIE LUCHTOPNAMEN VAN UW TUIN & WONING Een video van uw huis maken die alles in kaart brengt wat er om je huis te zien is? Maak dan gebruik van onze Drone video’s. Wij zorgen ervoor dat je huis volledig in beeld wordt gebracht van bovenaf!
 15. 15. 16 www.lensinkgussinklo.nl Verkoopplan Tijdlijn Voorbereiding Verkoopperiode Promotie Regie/Controle Planningvoordeverkoopvanuwwoning* Een voorbeeld van hoe wij uw woning klaar maken voor de woningmarkt Aanbieden van woning Dossier Brochures Het monitoren van de promotie (en bijschaven) Woningdossier bewaking Promotie van woningInrichten Funda e.d. KoopcontractBezichtigingen Foto’s e.o. Eigen website Akte & oplevering *Deze planning dient slechts als voorbeeld. In de werkelijkheid kan de tijdlijn voor de verkoop van uw woning afwijken. Huis verkoopklaar
 16. 16. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van ons voorstel, dan beantwoorden wij deze graag voor u. WATVINDTUVAN ONSVOORSTEL? Mogen wij uw woning gaan verkopen?
 17. 17. Aaltenseweg 2 7091 AE Dinxperlo www.lensinkgussinklo.nl info@lensinkgussinklo.nl 0315-653039

×