Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Media buying 2.13.13
Media buying 2.13.13
Loading in …3
×
1 of 16

Eumind

0

Share

Download to read offline

Eumind

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Eumind

  1. 1. ` FORMIDABLE FIVE
  2. 2. Vanshika Kamboj School: Friends cooperative Education Society Ltd Age: 13 Hobbies: Reading Spiritual Books. Favourite Subjects: Science and English
  3. 3. Interview 1. How often do you use the internet? Ans: Almost everyday. At least 4 hours a day. 2. For what purpose do you use the internet? Ans: For getting information on various subjects, For playing games and socializing with friends. 3. How is internet misused by people? Ans: Pranksters disturb you on the internet especially on the social media sites .
  4. 4. 4. What do you think about the “digital world”? Ans: I think that the digital world is a very important part of life for our generation. Unless we over use it, it can prove to be very useful for us. It has made our life very easy. 5 . As per you what are the advantages and the disadvantages of internet. Ans. Disadvantage- We forget how to socialize with people. Advantage- It has connected people all over the world.
  5. 5. Maria Sebastian Age : 15 years Hobbies: Reading Books and listening to songs.
  6. 6. Interview 1.How often do you use the internet? Ans: I use internet very often. 2.For what purpose do you use the internet. Ans: For social networking and gathering information for completing projects. 3.What do you think about the “Digital World”? Ans: Digital world is not static it is rapidly growing and it is very useful.
  7. 7. 4.As per you what are the advantages and disadvantages of internet? Ans: Advantages- Helps in communication and in collecting information. Disadvantages- People get addicted to it and waste their time. 5.How would you like to spread awareness about cyber crimes? Ans: By posting about cyber crimes on social networking sites and through discussion among friends .
  8. 8. Priya Kamat Occupation- Manager of Bank Of Baroda
  9. 9. Interview 1. How often do you use the internet? Ans: I regularly use internet. 2. For what purpose do you use the internet? Ans: I use internet for office work, Money transfers, Bill payments, shopping and social media. 3. How is internet misused by people as per you? Ans: Hacking, Misuse of information and many frauds happen due to the misuse of internet.
  10. 10. 4. What is your opinion about using the internet? Ans: Internet is a tool for getting what you need. It should be used cautiously and one should not get addicted to it. 5. How would you like to spread awareness about it? Ans: I will advice people to not share their user ids and password and personal information.
  11. 11. Age- 41 Occupation: Working in a pharmaceutical company. Varsha Sadekar
  12. 12. Interview 1. How often do you use the net? Ans: Everyday. 2. For what purpose do you use the net? Ans: I use the net for work, recreation, connecting with people and banking. 3.What are the advantages and disadvantages of the net? Ans: The net allows easy access from the confines of home and gives lot of information but it makes a person over-dependent on it.
  13. 13. 4. How do you view the digital world? Ans: I view it as a tool for enhancing knowledge and a platform for recreation and connectivity 5. How is the internet misused by people? Ans: Various people misuse social networking sites and various internet frauds are seen. 6. What can you do to prevent cybercrime? Ans: I can create awareness and help the people to understand using internet in a positive manner.
  14. 14. DIFFERENCE BETWEEN THE THOUGHTS OF TEENAGERS AND ADULTS ABOUT THE DIGITAL WORLD
  15. 15. Teenagers use internet for searching information and completing their projects. Adults use internet for their office work and accessing their mail. Teenagers use the internet for their recreation and playing online games resulting in being introverted and restricting oneself from going outdoors. Adults use internet only for their work , so they remaining extrovert. Teenagers get addicted to it and fall into all sorts of cyber crimes. Adults are aware of the cyber crimes so they are very careful while using it and they do not even get addicted to it. Teenagers are completely dependent on the digital world and spoil their health. Adults do not sit for hours on the internet so they do not spoil their heath.
  16. 16. Interview Taken By- Aadhya Krishnakumar Neha Kamat Sneha Sadekar Sharwari Londe PowerPoint Presentation by- Jayani Shah

×