Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Ponencias Id23
Ponencias Id23
Loading in …3
×
1 of 8

La creació de pa

0

Share

Download to read offline

Aixo es una presentació d'una empresa de pa que vam crear un any a l'escola

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

La creació de pa

  1. 1. creació de pa Per: Aarón Pino, Oriol Subirats, Carles Ramos, Joel Vilaró, Rubén Yelamos
  2. 2. Els nostres orígens Vam començar sent una petita família que fèiem el nostre pa a mà. La nostra primera empresa va ser fundada el 1979 a Esplugues de Llobregat. Ens vam unir amb altres empreses més grans i començarem a fer negocis, i poc a poc ens vam anar expandin.t fins la empresa que som ara.
  3. 3. Com ho fabriquem? · Els nostres experts són persones discapacitades especialitzades en diferents coses: - Saben utilitzar tractor per llaurar el blat. - També hi ha altres que utilitzaven camions,financiats per ONG que ens ajuden, per repartir la massa del pa a les forneries.
  4. 4. Com s’elabora la massa del pa? Primer es recol·lecta el blat i aquest es transportat cap a unes màquines que s’encarreguen d’aplastar-ho. Després es mescla farina, llevat, aigua i sal. Al cap d’una estona de treballar amb la massa, agafarà una forma firme i enganxosa.
  5. 5. Quins tipus de massa fem? La nostra especialitat es la massa clàssica, però també fem pa d’olives i pa integral.
  6. 6. En quins llocs ho repartim? ·Nosaltres com som una petita empresa, repartim per tota Catalunya. Aquí posem algunes de les comarques on el repartim: L’Alt Camp, l’Alt Empordà, L’Alt Penedès,l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, Anoia, el Bages, el Baix Camp,el Baix Ebre, el baix Empordà, el Baix Llobregat,el Barcelonès.
  7. 7. Els nostres clients: Altres petites forneries que hi ha per Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Cornella de Llobregat i per la zona.
  8. 8. Com ensenyarem a treballar? Per poder entrar a la nostre empresa tots els discapacitats tenen que fer un curset per saber la seva posició de treball i com ho han de fer.

×